Chaos in de cloud?
De oplossing:
Cloud Foundation

We komen het heel vaak tegen, te weinig controle over het Cloudplatform. Concrete Concepts heeft een concept ontwikkelt waarbij met behulp van onze best practices het juiste fundament wordt neergezet met als resultaat een veilig, voorspelbaar en efficiënt Cloudplatform.

Cloud strategie

Misschien gebruikt u op dit moment al Microsoft Azure of bent u dat van plan, maar weet u niet goed waar u moet beginnen, dan kunnen wij u zeker helpen. Wij hebben de kennis, expertise en ervaring in huis om van uw Cloud project een succes te maken.

We helpen u bij het bepalen wat het gebruik van de publieke Cloud betekent voor uw organisatie. Welke competenties zijn er binnen uw organisatie nodig. Welk beleid wilt u voeren in de Azure Cloud, hoe pakt u een migratietraject aan om infrastructuur te verhuizen naar de Cloud, etc.

Ons doel is om uw organisatie optimaal gebruik te laten maken van de gemakken van de Azure Cloud.  Dit doen we door snel in te spelen op ontwikkelingen in de markt en zo snel als mogelijk nieuwe diensten in te zetten in uw omgeving. Wij hebben een team dat continue bezig is met het volgen van alle nieuwe mogelijkheden die het Azure platform beschikbaar stelt. Achter de schermen passen wij de inrichting van uw Cloud continu aan, zodat uw omgeving altijd up-to-date is en altijd mee evolueert met het platform.

Fundament

Het IT Cloud fundament is essentieel voor moderne bedrijven die willen profiteren van de vele voordelen van cloud computing. Door gebruik te maken van een robuust IT Cloud fundament kunnen organisaties hun IT-infrastructuur flexibeler, schaalbaar en kostenefficiënter maken. Dit leidt tot hogere productiviteit, snellere time-to-market en betere concurrentiepositie. Het is daarom van cruciaal belang dat bedrijven de juiste IT Cloud fundament-oplossingen kiezen en implementeren om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken en succesvol te blijven in een steeds veranderende digitale wereld.

Herstructureren

Het herstructureren van IT-workloads in Azure Cloud kan een krachtige manier zijn om de prestaties te verbeteren, kosten te verlagen en de schaalbaarheid te vergroten. Door het verplaatsen van workloads naar de cloud en het toepassen van best practices voor architectuur en ontwerp, kunnen organisaties meer flexibiliteit en agility bereiken bij het uitvoeren van hun bedrijfsactiviteiten. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste tools en methodologieën worden toegepast om ervoor te zorgen dat de herstructurering succesvol verloopt en dat de benodigde beveiligings- en compliancevereisten worden gehandhaafd.

Workload onboarding

Een effectieve onboarding-strategie is essentieel voor het verminderen van de workload bij het migreren naar een cloud-omgeving. Het is belangrijk om de complexiteit van de workload te begrijpen en te plannen voor mogelijke uitdagingen zoals het herconfigureren van systemen en het optimaliseren van prestaties. Een goede onboarding-strategie omvat ook het trainen van het personeel en het bieden van gedegen documentatie om de overgang naar de cloud soepel te laten verlopen. Door een gedegen onboarding-strategie te implementeren, kunnen organisaties de voordelen van de cloud maximaliseren terwijl de belasting van het personeel wordt verminderd.

Waarom Concrete Concepts?

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. We hechten veel waarde aan duidelijkheid. We gaan voor de beste oplossing voor de situatie waar dat kan, en durven ook nee te verkopen waar dat moet. U krijgt van ons een eerlijk verhaal.

Wij werken onder andere voor

Neem contact met ons op